Литвин помститься "жіночкам із книжкового ринку"?

Понеділок, 29 листопада 2010, 13:03

Голова Верховної ради Володимир Литвин вважає за необхідне оперативно розглянути зміни до Податкового кодексу в разі його підписання президентом Віктором Януковичем.

Про це він заявив на брифінгу у понеділок, повідомляє агентство "УНІАН".

Спікер наголосив, що йому також не все подобається у Податковому кодексі, але рішення вже прийнято і потрібно рухатися вперед в цьому напрямку.

"Я представникам малого і середнього бізнесу говорив: "Я вас розумію, я вас підтримую. Але давайте знайдемо компромісне рішення ваших інтересів та інтересів держави", - сказав він.

Реклама:

Литвин наголосив, що нині в першу чергу має стояти питання щодо виконання соціальних зобов'язань держави та наповнення Пенсійного фонду.

"Не вистачало ще, щоб були проблеми з Пенсійним фондом. Тому я вважаю, що треба напрацювати зміни до цього Податкового кодексу і, якщо він буде підписаний, оперативно їх розглянути", - сказав спікер.

Зокрема, за словами Литвина, ці зміни мають стосуватися спрощеної системи оподаткування.

На переконання голови ВР, сьогоднішні політичні звинувачення є нічим іншим, як намаганням сподобатися та перевести економічну проблему в площину політичну.

"Я був на книжковому ринку після ухвалення кодексу. І мені говорять жіночки: "Ми на вас розраховували", а я їм кажу: "Я на вас теж розраховував під час виборів, а ви масово проголосували за інших", - сказав Литвин.

Як повідомлялося, 18 листопада Верховна рада прийняла Податковий кодекс, який викликав обурення у підприємців.

22 листопада на Майдані Незалежності в Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти Податкового кодексу.

27 листопада президент Віктор Янукович відвідав наметове містечко на Майдані, поспілкувався з підприємцями і не виключив, що заветує Податковий кодекс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!