"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна передала Єгипту останній літак

Четвер, 25 листопада 2010, 20:33

Прем'єр-міністр Микола Азаров у Єгипті взяв участь у церемонії передачі літака Ан-74Т-200, закупленого для єгипетських Військово-повітряних сил.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.

"Ми передали єгипетській стороні літак Ан-74Т-200. Це останній з літаків контрактної серії, і командувач базою високо оцінив транспортні і льотні якості цього літака", - заявив український прем'єр.

У свою чергу, командувач базою єгипетських ВПС відзначив, що рішення про закупівлю літаків для єгипетських ВПС приймалося в жорсткій конкуренції, яку гідно витримала Україна - рішення було прийнято на користь літаків українського виробництва.

Реклама:

Він пояснив, що після вивчення потреб ВВС Єгипту, буде визначено, які саме літаки сімейства "Ан" і в якій кількості єгипетська сторона буде закуповувати в Україну.

Як повідомлялося. у грудні 2009 року Харківське державне авіаційне виробниче підприємство передало Єгипту другий літак Ан-74Т-200.

Таким чином, 25 листопада Єгипет отримав останній, третій літак АН-74Т-200А, який планував закупити для Військово-повітряних сил.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: