"Луганськтепловоз" притримає російський менеджмент

Четвер, 25 листопада 2010, 11:15

ХК "Луганськтепловоз" перенесла збори акціонерів, на якому, зокрема, планувалося змінити склад наглядової ради, з 26 листопада 2010 року на 25 березня 2011 року.

Згідно з офіційним оголошенням у системі розкриття інформації ДКЦПФР, таке рішення прийнято правлінням компанії 15 листопада, повідомляє агентство "Інтерфакс".

"Правлінням "Луганськтепловозу" з незалежних від нього причин у зв'язку з незавершеністю процесу приватизації і судових розглядів з цього питання прийнято рішення про перенесення дати зборів", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, до порядку денного зборів акціонерів, наміченого на 26 листопада, були внесені питання заміни правління одноосібним виконавчим органом - генеральний директор, переобрання наглядової ради і ревізійної комісії.

Реклама:

В даний час НС компанії складається з шести членів, в тому числі трьох представників російського "Трансмашхолдингу" (ТМХ), а також глави українського представництва ТМХ Олега Волошинського.

Очолює наглядову раду ХК "Луганськтепловоз" генеральний директор ТОВ "Український промислово-транспортний союз" (Київ) Олександр Сарбаш.

У той же час глава Фонду держмайна (ФДМ) повідомив про намір переобрання наглядової ради, оскільки 76% акцій в даний час знаходиться у власності держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: