Ярославський нагадав, що в нього є "Азот". Продавати не буде

Четвер, 25 листопада 2010, 09:52

Президент групи DCH, що є управляючою компанією черкаського "Азоту", Олександр Ярославський не має наміру продавати підприємство.

Як вважає харківський бізнесмен, у групи досить ресурсів, щоб зберегти своє місце на хімічному ринку України, незважаючи на складну ситуацію в галузі, пише газета "Дело".

"У нас на чорний день відкладено. Ми завжди зберігаємо резерв і зараз його навіть збільшили. Однак нічого понад необхідного робити не будемо. Наприклад, продавати черкаський "Азот", хоча і ходили такі чутки", - заявив Ярославський.

За словами Ярославського, у черкаського "Азоту" є всі необхідні якості, щоб продовжувати займати свою нішу на ринку.

Реклама:

"У нас велика товарна лінійка і модернізований, економний випуск аміаку. Ми виробляємо 60% аміачної селітри, яка продається на нашому ринку, і я впевнений, що попит не зменшиться", - вважає він.

Варто відзначити, що інтерес до підприємства висловлювали структури Дмитра Фірташа.

Фірташ вже придбав одне з найбільших хімічних підприємств країни концерн "Стирол", продати який попередніх акціонерів викликала складна ситуація в галузі пов'язана з високими цінами на природний газ.

Отримавши ж горлівський концерн, бізнесмен зміг консолідувати свої хімічні активи в Україну, Естонії і Таджикистані для більш активної експортної політики групи на світовому ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: