"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Президент Ізраїлю обрав українського перевізника

Середа, 24 листопада 2010, 16:52

Президент Ізраїлю Шимон Перес прилетів у вівторок увечері в Україну літаком авіакомпанії "Аеросвіт", оскільки національний перевізник "Ель-Аль" виявився дорожчим.

Про це пише ізраїльська газета IzRus.

Крім Києва, Перес відвідає ще й Дніпропетровськ.

Усі перельоти президент і делегація здійснюватимуть рейсами українського перевізника "Аеросвіт".

Реклама:

Ізраїльська преса повідомляє, що ізраїльська авіакомпанія "Ель-Аль" вимагала більш високу ціну за доставку делегації в Київ, і було вирішено відмовитися від її послуг.

Незабаром після повідомлення про те, що президент скористається послугами українського перевізника, "Ель-Аль" скасувала цей рейс взагалі.

ЗМІ критикують помічників президента, які готували його візит протягом декількох місяців, але при цьому не змогли домовитися з ізраїльською авіакомпанією.

ІА AviationToday повідомляє, що для доставки зі столиці України в Дніпропетровськ у четвер, 25 листопада, і повернення в Тель-Авів удень у п'ятницю, 26 листопада, ізраїльська делегація на чолі із Пересем також скористається рейсами українського авіаперевізника.

На всіх маршрутах перельотів президента Ізраїлю в рамках його візиту в Україну авіакомпанія "Аеросвіт" буде використовувати літаки Boeing 737, повідомляє прес-служба компанії.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!