"Антонов" збирається позичити 170 мільйонів

Вівторок, 23 листопада 2010, 14:11

ДП "Антонов" оголосило конкурс з відбору банку для відкриття відновлювальної кредитної лінії обсягом 150-170 млн. доларів на фінансування поточної діяльності підприємства.

Згідно з повідомленням компанії, кредитна лінія повинна бути відкрита до 31 грудня 2014 року, передає агентство "Інтерфакс".

Пропозиції на участь у конкурсі приймаються до 9.00. 23 грудня, розтин тендерних пропозицій намічене на 14.00 того ж дня.

ДП "Антонов" спеціалізується на розробці авіаційної техніки.

Реклама:

З 2008 року разом з філією ДП "Серійний завод "Антонов", ДП "410-й завод цивільної авіації", Харківським державним авіаційним виробничим підприємством входить в держхолдинг" Антонов ".

Чистий прибуток компанії в першому півріччі 2010 року зменшилася в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 43,7% - до 39,330 млн. гривень, чистий дохід у першому півріччі скоротився на 6,5% - до 961,01 млн. гривень.

Раніше ДП "Антонов" також озвучило плани із залучення в 2010 році у зарубіжних банків позики в розмірі 0,5 млрд. доларів на розвиток виробництва під 7-8% річних на 3-4 роки.

У жовтні ДП "Антонов" і російське ВАТ "Об'єднана авіабудівна корпорація" (ОАК) підписали угоду учасників СП "ОАК-Антонов" для забезпечення координації української та російської сторін з спільними програмами авіапрому.

Створюване на паритетних умовах СП також займеться питаннями маркетингу і післяпродажного обслуговування літаків, а також виробленням пропозицій щодо подальшої інтеграції авіапромів РФ і Україною в майбутньому, після завершення корпоратизації авіапрому Україні.

Завершення процедури реєстрації СП, згідно з оприлюдненими раніше даними ДП "Антонов", планувалося в листопаді - після проведення зборів учасників СП і обрання ради директорів спільної структури.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!