"Київстар" відкрив нацроумінг для абонентів "Білайну"

Понеділок, 22 листопада 2010, 18:50

ЗАТ "Київстар GSM" початло безкоштовно надавати послугу національного роумінгу для абонентів мобільного зв'язку українських активів "Вимпелкому" - ЗАТ "Українські радіосистеми" (УРС) і ТОВ "Голден Телеком".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "Київстару".

"На території, де відсутнє радіопокриття GSM-мережі "Beeline-Україна" або її сигнал є слабким, телефони клієнтів "Beeline-Україна" будуть автоматично підключатися до мережі "Київстар". Перебуваючи в національному роумінгу, абоненти зможуть користуватися послугами мобільного зв'язку відповідно до їх тарифних планів у повному обсязі", - відзначено в прес-релізі.

Крім того, з понеділка оператори запустили єдині тарифні плани.

Реклама:

Так, приватним абонентам буде запропоновано тарифний план "25 мільйонів", який передбачає надання 250 нетарифікованих при дзвінках на мережі "Київстару" і "Beeline-Україна" хвилин за 20 гривень на місяць, а бізнес-клієнтам - тариф "Будемо разом" з обсягом 350 хвилин за 35 гривень на місяць.

Як повідомлялося, в результаті оголошеного процесу інтеграції активів Vimpelcom Ltd. прийняв рішення поступово вивести бренд Beeline з України.

Зокрема, планується приєднати мережі мобільного зв'язку УРС і "Голден Телекому" до мережі "Київстару", а з часом і злити компанії в одну юрособу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!