Литвин хоче ставити автограф на Податковому кодексі 26 листопада

Понеділок, 22 листопада 2010, 14:45

Податковий кодекс може бути підписаний головою Верховної ради Володимиром Литвином і направлений на підпис президентові у четвер-п'ятницю цього тижня.

"Зараз документ обробляється в юридичному управлінні Верховної ради і може бути готовий до підписання у четвер-п'ятницю", - сказав Литвин в інтерв`ю "Інтерфаксу".

В в понеділок у Києві підприємці протестують проти нового Податкового кодексу, ухваленого Верховною радою минулого тижня.

Верховна Рада 18 листопада прийняла Податковий кодекс. Введення документа в цілому передбачено з 1 січня 2011 року, в той же час для ряду норм документом передбачений перехідний період від трьох до шести  місяців.

Реклама:

Під час розгляду Податкового кодексу під стінами парламенту проходили багатотисячні мітинги. Підприємці протестували проти прийняття документу. Бізнес впевнений у згубності податкової реформи.

Якщо Податковий кодекс буде підписаний Януковичем, основні положення документа набудуть чинності з 1 січня 2011 року.

Підприємці, які протестують проти цього документа, мають намір продовжувати боротьбу. Вони висунули президенту ультиматум з вимогою негайно накласти вето на Податковий кодекс і відправити у відставку його авторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!