"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Васадзе продасть уряду автомобілі для інвалідів

Вівторок, 2 листопада 2010, 18:17

ЗАЗ поставить в адресу Фонду соціального захисту інвалідів Міністерства праці та соціальної політики 2,253 тис. легкових автомобілів для інвалідів за кошти держбюджету.

Як повідомляється в інформації про застосування процедури закупівлі в одного учасника, у "Віснику державних закупівель", вартість договору, укладеного 21 жовтня, становить близько 88,850 млн. гривень, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, ЗАЗ також поставить 33 легкових автомобіля "Славута" для інвалідів на суму 1,215 млн. гривень в адресу Міністерства праці та соцполітики Криму, які закуповуються за бюджетні кошти автономії.

Реклама:

Як повідомлялося, 20 жовтня Кабінет міністрів затвердив пропозиції Міністерства праці та соціальної політики щодо програми закупівлі автотранспорту для деяких категорій інвалідів на 2010 рік.

За кошти бюджетної програми автомобілі ЗАЗ-1103 "Славута" отримають інваліди, які мають особливі заслуги перед державою, та інваліди війни I групи - учасники бойових дій під час Великої Вітчизняної війни та війни з Японією.

На ці цілі в бюджеті передбачено 50 млн. гривень.

ЗАЗ контролюється Українською автомобільною корпорацією ("УкрАвто", Київ) Таріела Васадзе .  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: