Тігіпко "дає 90%", що президент підпише податкову "біблію"

П'ятниця, 19 листопада 2010, 22:59

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко прогнозує, що президент Віктор Янукович, скоріше за все, не скористається правом вето щодо прийнятого у четвер Верзовною радою проекту Податкового кодексу.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Я провів нараду зі своїми консультантами, і в мене відсотків 90, що президент підпише", - сказав віце-прем'єр.

"Це залежить від того, чи будуть внесені зміни в той варіант Податкового кодексу, який подавав Кабінет міністрів. Я не можу з упевненістю ще сказати, що є якісь великі зміни. Поки що те, що ми проаналізували, що ми отримали з Верховної ради, говорить про те, що серйозних зауважень немає", - зазначив він.

Реклама:

За словами Тігіпка, у понеділок група, яка розробляла Податковий кодекс і яка зараз працює над його варіантами, які вже прийняті у Верховній раді, збереться у нього о 9 годині ранку.

"І я можу вже тоді говорити більш конкретно, чи є якісь великі серйозні зміни", - зазначив він.

"Я вважаю, що Податковий кодекс зараз дуже потрібен і було б добре, якби президент його підписав", - підсумував віце-прем'єр.

Як повідомлялося, 18 листопада Верховна рада прийняла в другому читанні і в цілому Податковий кодекс. За це рішення проголосували 269 із 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Підприємці висунули президентові ультиматум, в якому погрожують ініціювати проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень президента та Верховної ради, якщо Віктор Янукович не ветує ухвалений 18 листопада Податковий кодекс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!