АМКУ хоче, щоб МТС знизила вартість роумінгу

Четвер, 18 листопада 2010, 19:29

АМКУ очікує від "МТС Україна" зниження вартості послуг міжнародного роумінгу до економічно обгрунтованого рівня.

Таку позицію відомство висловило у відповідь на офіційний лист оператора, в якому він повідомив про введення нової послуги міжнародного роумінгу для абонентів з передплаченим доступом "Бон Вояж", повідомляє "Інтерфакс".

"МТС Україна" повідомила, що тариф у новій послузі 5 грн / хв стосується вхідних і вихідних дзвінків по всьому світу, а вартість вихідного повідомлення SMS складає 3 гривні.

Згідно з інформацією на сайті компанії, послуга надається на сім днів за 10 гривень і лише за умови здійснення дзвінка з використанням спеціального запиту.

Реклама:

АМКУ відзначає, що ця послуга поки не доступна для контрактних абонентів, і це стане можливим після проведення робіт по заміні білінгової системи.

"МТС Україна" у листі відомству також зазначила, що звернулася до європейських роумінг-партнерам з пропозицією знизити міжоператорські ставки.

Антимонопольне відомтсво нагадує, що висунуло офіційні вимоги до "МТС Україна", ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем.", ТОВ "Астеліт", ЗАТ "Українські радіосистеми", ТОВ "Голден Телеком", ВАТ "Укртелеком" і "Телесистеми України" привести тарифи на послуги роумінгу до економічно обгрунтованого рівня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!