Київ для UEFA підготує вісім готелів

Четвер, 18 листопада 2010, 16:59

До кінця 2011 року в Києві планується введення в експлуатацію восьми готелів із загальною кількістю номерів близько 1,5 тис. для розміщення цільових груп UEFA.

Про це повідомили в прес-службі київської мерії, передає "ЛІГАБізнесінформ".

Цільові групи UEFA, до яких відносяться команди UEFA та їх обслуговуючий персонал, судді, офіційні спонсори, офіційні ЗМІ, "сім'я" UEFA, а також уболівальники вважаються найбільшими групами, які прибудуть до Києва на футбольні матчі Євро-2012.

На сьогоднішній день для цільових груп UEFA, які прибудуть до Києва, в готелях столиці зарезервовані більше 6 тис. номерів.

Реклама:

При цьому продовжується процес резервування номерів готелях столиці і передмість.

Крім того, Головне управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 відпрацьовує питання організації процесу розміщення вболівальників у Києві.

Для цього найближчим часом на конкурсній основі буде залучена туристична компанія, яка має досвід проведення подібних заходів.

Для зручності гостей Київ запропонує систему "On-line бронювання" місць розміщення різної цінової категорії: у готелях, апартаментах, фан-кемпінгах, гуртожитках, санаторіях, приватних будинках, базах відпочинку і т.д.

Також для знайомства з містом для гостей чемпіонату підготують карти-путівники, буклети, каталоги та інші інформаційні матеріали на найпоширеніших європейських мовах.

Їх будуть безкоштовно поширювати на вокзалах, біля аеропортів, на основних в'їздах до міста, зупинках транспорту, біля метро, готелів, туристичних об'єктів і місць проведення масових заходів.

Крім того, для допомоги іноземцям залучать волонтерів зі знанням іноземних мов, а також фахівців туристичного супроводу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!