Підприємці готуються скидати Раду і Януковича

Четвер, 18 листопада 2010, 13:14

Підприємці, які протестують проти проекту Податкового кодексу, ініціюють проведення всеукраїнського референдуму з питання про дострокове припинення повноважень Верховної ради і президента Віктора Януковича.

Про це на засіданні опозиційного уряду сказав представник організаційного комітету страйку підприємців Олександр Данилюк, повідомляє агентство "Українські новини".

"Уже сьогодні ми в розширення вже прийнятої резолюції ухвалили рішення щодо того, що ми створюємо координаційну раду, яка буде проводити референдум відносно дострокового припинення повноважень Верховної ради і президента", - заявив він.

За його словами, 12 листопада була подана заявка про проведення збору ініціативної групи 22 листопада на вулиці Банковій у Києві.

Реклама:

"Уже сьогодні нам дзвонили з Управління державної охорони, з управління внутрішньої політики КМДА й сказали, що завтра буде судова заборона на цей збір ініціативної групи", - сказав він.

Данилюк зазначив, що ініціативна група не буде виконувати цю заборону.

Він підкреслив, що проведення референдуму є невід'ємним правом громадян, і заявив, що збір ініціативної групи відбудеться у будь-якому разі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: