Бойко знову говорив у Москві про газове СП

Середа, 17 листопада 2010, 16:11

Міністр палива та енергетики Юрій Бойко і голова правління НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін провели зустріч із головою правління ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Мінпаливенерго.

У повідомленні зазначається, що сторони обговорили низку питань, які стосуються розвитку двосторонньої співпраці та стратегічного партнерства в енергетичній сфері.

Зокрема, питання відбору оцінювача для проведення процедури оцінки активів української та російської сторін для участі в можливому спільному підприємстві між НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" на паритетних принципах.

Реклама:

Як відомо, Бойко неодноразово заявляв, що будь-які питання, що стосуються міжнародної співпраці в енергетичній сфері, розглядатимуться українською стороною виключно з позиції національних інтересів і базуватимуться на паритетних принципах.

7 вересня ц.р. на зустрічі з журналістами голова правління "Газпрому" Олексій міллер заявив, що співпраця ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України" має завершитися злиттям цих двох компаній.

13 вересня ц.р. заступник голови Держдуми РФ, президент Російського газового товариства Валерій ЯЗЄВ повідомив, що Росія запропонувала для СП між "Газпромом" і "Нафтогазом" родовища в Астраханській області та на півострові Ямал в обмін на активи "Нафтогазу".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!