Через мітинг зупинився один з найбільших ринків

Середа, 17 листопада 2010, 15:27

У середу понад тисячу підприємців найбільшого у Західній Україні гуртового продовольчого ринку "Шувар" вийшли на пікет обабіч дороги на вулиці Хуторівка у Львові.

Підприємці та їхні наймані працівники протестують проти прийняття Податкового кодексу,  повідомляє Zaxid.net з посиланням на представника ініціативної групи підприємців Ігоря Голуховського.

За його словами, підприємців не влаштовує ні процедура розгляду і прийняття Податкового кодексу, ні його суть: збільшення податкового навантаження, можливе запровадження касових апаратів, паралельне збільшення відрахувань до Пенсійного фонду.

Голуховський зазначив, що працівники ринку "Шувар" солідарні з усіма підприємцями України, які в ці дні протестують проти прийняття Податкового кодексу.

Реклама:

Директор ринку "Шувар" Олексій Чумак зазначив, що адміністрація ринку підтримує підприємців.

"Ми свідомі того, що від нашої роботи залежить продовольча безпека регіону. Ми сьогодні підтримали підприємців, які одноголосно виступили проти Податкового кодексу. Він є не найкращим і для гуртової торгівлі. Сьогодні стояти осторонь не можна", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!