Прем'єр вимагає швидкої адаптації до норм Податкового кодексу

Середа, 17 листопада 2010, 10:45

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству фінансів. Державній податковій адміністрації та іншим профільним міністерствам і відомствам терміново приступити до розробки документів, які необхідно затвердити після введення в дію Податкового кодексу.

З відповідним дорученням він звернувся до відповідних органів, відкриваючи засідання уряду.

"Я прошу Міністерство фінансів, Державну податкову адміністрацію та інші міністерства і відомства, яких це стосується, терміново приступити до розробки документів, які повинні бути затверджені після введення в дію Податкового кодексу", - сказав він.

"Усіх прошу підготуватися до вивчення основних положень цього системного закону та їх роз'яснення платникам податків. Ми повинні робити все так, щоб введення в дію нових норм пройшло з мінімальними ускладненнями", - зазначив прем'єр.

Реклама:

Він додав, що також необхідно ретельно аналізувати практику упровадження податкової реформи та "терміново реагувати при виявленні помилок і неточностей".

"Податковий кодекс зачіпає інтереси мільйонів наших громадян. У нас вільна демократична країна, тому ті, хто побачив у кодексі мінуси, вийшли на вулицю і заявили про свою незгоду. Уряд з повагою ставиться до всіх громадян, до усіх законних інтересів, але підкреслює, що рішення ми приймаємо в інтересах переважної більшості нашого суспільства", - наголосив Азаров.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!