"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Хомутиннік може вийти до підприємців, як пообідає

Вівторок, 16 листопада 2010, 15:43

Голова парламентського rомітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутинник може зустрінеться з підприємцями, після того як пообідає.

Про це він повідомив сьогодні журналістам по завершенні ранкового пленарного засідання Верховної ради, передає "ЛІГАБізнесінформ".

Хомутиннік зазначив, що багато разів зустрічався з представниками протестуючих, він нагадав, що був розроблений меморандум, який, втім, залишився в чорновому варіанті.

Незважаючи на це, за його словами, всі пропозиції бізнесу були враховані в проекті Податкового кодексу до другого читання.

Реклама:

"Тому якщо буде необхідність, безумовно, я вийду. Але зараз я хотів би просто піти перекусити. Тому що о 16.00 буде продовження (пленарного засідання) до 22.00", - сказав він.

Реагуючи на репліку журналістів, що за дві години можна встигнути і поїсти, і поспілкуватися з людьми, Хомутиннік сказав: "Розумієте, є 450 народних депутатів, які повинні у тому числі дискутувати на цю тему. Не тільки комітет і не тільки глава комітету повинен займатися цими питаннями".

Він також додав, що таких пунктів залишилося небагато.

Нагадаємо, що на ранковому пленарному засіданні депутати розглянули 586 з 4879 поправок і проголосували перші 20 з 340 статей Податкового кодексу.

Парламентарії ще не дійшли до найбільш проблемного, 14-го розділу, щодо спрощеної системи оподаткування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!