Підприємці закидали Раду пляшками

Вівторок, 16 листопада 2010, 12:21

Підприємці закликають президента Віктора Януковича не допустити ухвалення проекту Податкового кодексу.

Про це йдеться у зверненні підприємців, які пікетують Верховну Раду, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Шановний Віктор Федорович, незважаючи на обіцяні вами податкові канікули і реформи, цього не відбувається. У разі ухвалення Податкового кодексу шансів на збереження малого та середнього бізнесу не буде", - наголошується у зверненні.

Також в документі підкреслюється, що пропозиції підприємців, які спрямовані на поліпшення системи оподаткування малого і середнього бізнесу, Верховна Рада повністю проігнорувала.

Реклама:

У зв'язку з цим автори звернення наголошують, що "таким чином, наше життя і робота будуть повністю залежати від податківців і міліціонерів".

"Таким чином, просимо вас зробити все можливе і неможливе, щоб цей законопроект не був прийнятий і не вступив в силу", - зазначають підприємці, звертаючись до Януковича.

Крім того, під час проведення мітингу з проїжджої частини вулиці Грушевського у бік Верховної Ради полетіли кинуті учасниками акції близько 20 рулонів туалетного паперу, кілька жмень монет, кілька помідорів, а також великі пластикові пляшки з мінеральною водою.

Міліція на ці дії не відреагувала. Всі основні сили правоохоронців зосереджені на захисті паркану, який відокремлює площу Верховної Ради.

Також організатори оголосили, що в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу бере участь більше 30 тисяч осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!