"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Клюєв дав тиждень для відкриття спецрахунків у регіонах

П'ятниця, 12 листопада 2010, 15:40

Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доручив усім головам обласних держадміністрацій протягом тижня виправити ситуацію з відкриттям рахунків із спеціальним режимом використання для покращення розрахунків за спожитий природній газ.

Відповідне доручення він дав у п'ятницю на селекторній нараді з питань розрахунків за спожиті енергоносії, повідомляє прес-служба уряду.

За інформацією Клюєва, станом на 1 листопада 2010 року загальна кількість відкритих спеціальних рахунків становить 85% від загальної кількості підприємств, які повинні відкрити такі рахунки.

Найбільш активно у цьому напрямку проведена робота у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Тернопільській, Харківській, Чернівецькій областях та у Севастополі, де нині нормативи відрахування коштів встановлено для всіх підприємств теплоенергетики, повідомив перший віце-прем'єр.

Реклама:

За словами Клюєва, у деяких областях ця робота у стадії завершення, зокрема у Черкаській області проводять розрахунки 95% підприємств, Рівненській - 94, Донецькій - 93, Івано-Франківській - 92, Луганській - 91%.

Однак, у деяких областях і містах робота в цьому напрямку не рухається - 57 підприємств теплоенергетики не відкрили розрахунків і не проводять розрахунків за використаний природний газ, заявив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: