Хорошковський просить БЮТ припинити плітки про 810 мільйонів

Четвер, 11 листопада 2010, 18:32

Голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський назвав "брехливими плітками" заяву депутата від БЮТ Сергія Соболєва про те, що глава СБУ нібито ухиляється від сплати податків.

Про це він заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"По-перше, я не є власником компанії "Союз Віктан". По-друге, моя декларація про доходи і доходи моєї родини розміщена на офіційному сайті СБ України. Якщо в когось є сумніви в її правдивості, він може звернутися у відповідні органи або суд", - сказав Хорошковський.

"Я попросив би пана Соболєва припинити поширювати брехливі плітки. Облудність і навішення ярликів були властиві прем'єр-міністрові Тимошенко і продовжують залишатися методом брудної політичної боротьби й у її тіньовому кабінеті", - підкреслив він.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше голова опозиційного уряду, БЮТівець Сергій Соболєв обвинуватив голову СБУ Хорошковського в ухилянні від сплати податків на суму понад 800 млн. гривень.

"І далі буде залишатися схема, за якою, наприклад, нинішній власник "Союз Віктана" пан Хорошковський, що не заплатив 810 млн. через схеми роялті, буде мати можливість законним способом бути горілочним королем, головою СБУ, очолювати медійні концерни і не платити податки. Причому відповідно до законів України", - заявив Соболєв, коментуючи проект нового Податкового кодексу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!