Азарову доручено не допустити надзвичайних ситуацій

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 19:15

Президент Віктор Янукович доручив перевірити стану екологічно небезпечних об'єктів та вжити невідкладних заходів щодо недопущення надзвичайних ситуацій.

Відповідні доручення президент дав у зв'язку з екологічною катастрофою, що сталася в Угорщині внаслідок аварії на підприємстві алюмінієвої промисловості в місті Айка, повідомляє його прес-служба.

Янукович доручив прем'єру Миколі Азарову, т.в.о. міністра з питань надзвичайних ситуацій Михайлу Болотських, міністру охорони навколишнього природного середовища Миколі Злочевському та главі Закарпатської облдержадміністрації Олександру Ледиді оперативно визначитися з видами, формами та обсягами практичної допомоги, яка може бути надана угорській стороні.

Президент також дав доручення міністру закордонних справ Костянтину Грищенку сприяти взаємодії міністерств та відомств України з відповідними урядовими структурами Угорщини в рамках надання допомоги.

Реклама:

Главі Державної митної служби Ігорю Калєтніку та главі Державної прикордонної служби Миколі Литвину Янукович доручив забезпечити безперешкодний перетин державного та митного кордонів України особами, вантажами, транспортними та технічними засобами, які направляються в рамках надання допомоги Угорщині.

Окрім того, президент доручив Азарову та ряду міністрів посилити моніторинг стану води на українській ділянці Дунаю, вжити вичерпних заходів захисту населення та об'єктів життєзабезпечення при можливому виникненні надзвичайної ситуації на території України.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: