Уряд зніматиме напругу батонами по 2,8 гривень

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 18:02

Робоча група під головуванням першого віце-прем`єра Андрія Клюєва у складі працівників апарату КМДА і менеджерів підприємства "Київхліб" напрацювала комплекс заходів, які дозволять повернути ціни на батони до рівня 2,8 гривень.

Про це повідомляє прес-служба уряду, передає УНІАН.

Зокрема Клюєв доручив главам адміністрацій забезпечити чіткий графік безперебійного відвантаження зерна Аграрного фонду з регіонів України на адресу "Київмлина" з подальшою переробкою цього зерна на давальницьких умовах і відпуском борошна підприємству "Київхліб".

За словами голови наглядової ради ВАТ "Хліб Києва" Владислава Атрошенка, "це призведе до того, що підприємство буде працювати хоча б з мінімальною рентабельністю, і зніме напругу в суспільстві".

Реклама:

Як повідомлялося, вчора, 7 жовтня, "Київхліб" скасував підвищення цін на батон на 10-11%, або 0,25-0,3 гривні до 2,65-2,94 гривень. 

Раніше "Київхліб" підвищив відпускні ціни на батон на 10-11%, або 0,25-0,3 гривні до 2,65-2,94 гривні. В свою чергу, АМКУ звернувся до підприємства з вимогою обґрунтувати підвищення цін на батон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: