Янукович запросить Францію долучитися до модернізації "труби"

Четвер, 7 жовтня 2010, 12:37

Президент Віктор Янукович під час офіційного візиту до Франції 7-8 жовтня має намір обговорити проект модернізації газотранспортної системи країни, до участі в якій будуть запрошені французькі компанії.

Про це повідомляє прес-служба глави держави із посиланням на голову адміністрації президента Андрія Гончарука.

За словами Гончарука, в ході переговорів президентів України та Франції особлива увага буде приділятися заходам, які українська влада робить для поліпшення ділового клімату в Україні та створення умов для притоку зарубіжних інвестицій.

Він також підкреслив, що значні перспективи для співробітництва Україна вбачає у таких галузях, як енергетика, транспорт, авіакосмічна галузь, будівництво доріг, аграрний і військово-технічний сектори.

Реклама:

Заступник глави адміністрації президента повідомив, що в рамках цього візиту передбачається підписання низки двосторонніх документів, зокрема, Дорожньої карти українсько-французьких відносин на 2011-2012 роки та угоди між Кабінетом міністрів та урядом Франції про взаємодопомогу і співпрацю у сфері цивільного захисту населення.

Гончарук поінформував, що під час цього візиту глави держав також обговорять конкретні напрямки взаємодії, у тому числі спільні зусилля, спрямовані на створення зони вільної торгівлі та запровадження безвізового режиму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: