"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У четвер депутати вибиратимуть Податковий кодекс

Четвер, 7 жовтня 2010, 09:25

Верховна рада на засіданні у четвер розгляне проект Податкового кодексу і приведення закону "Про Кабінет міністрів" у відповідність із Конституцією редакції 1996 року.

Про це сказано у порядку денному засідання парламенту, повідомляє агентство "Українські новини".

Зміни закону про уряд Рада розгляне насамперед, а потім приступить до Податкового кодексу.

Заплановано розгляд 2 проектів кодексу - розробленого Кабміном і депутатами Миколою Катеринчуком (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") і Сергієм Терьохіним (фракція Блоку Юлії Тимошенко).

Реклама:

На порядку денному також президентський законопроект, яким пропонується скасувати ліцензування виробництва автомобілів і автобусів, проект закону про визначення правових основ прискореного розгляду актів органів місцевого самоврядування і законопроект про введення принципу "єдиного вікна" при реалізації інвестиційних проектів.

Також парламент прийме рішення про обрання і звільнення суддів, розгляне проект про забезпечення комерційного обліку природного газу.

Як повідомлялося, парламентський комітет із питань податкової й митної політики рекомендує Раді взяти за основу проект Податкового кодексу, розроблений Кабміном.

1 жовтня КС оголосив прийняте 30 вересня рішення про визнання неконституційним закону № 2222-IV "Про внесення змін до Конституції" від 8 грудня 2004 року і доручив органам державної влади невідкладно привести норми законодавства у відповідність із Конституцією редакції 1996 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!