У "Київміськбуді" тепер – два керівництва?

Вівторок, 5 жовтня 2010, 12:02

Правомірні збори акціонерів АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" у вівторок відбулися під відкритим небом неподалік будинку по просп. Перемоги, 35 у столиці через блокування входу до нього.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "Київміськбуду".

Як зазначено в прес-релізі, на зборах зареєструвалися власники понад 70% акцій "Київміськбуду", у тому числі представники нових акціонерів - восьми інвестиційних компаній-нерезидентів: Atima Limited, Altimak Limited, Intermion Limited, Investion Limited, Vigorans Limited, Intrapolia Limited, Surtoria Limited, Akvista Limited.

У прес-релізі стверджується, що головою правління був обраний Василь Можар, членами правління - Дмитро Гуленко, Олександр Галицький, Олексій Булгаков, Василь Козачук, Петро Мацарскій, Сергій Драч, Володимир Стефанівський, Віра Герасимова, В'ячеслав Топчій і Петро Мазотов.

Реклама:

У наглядову раду холдингу, відповідно до прес-релізу, були обрані Володимир Поляченко, Денис Комарницький, а також представник нових акціонерів Авраам Стівен.

Реєстратором переобране ТОВ "Адрем", йдеться в прес-релізі.

Згідно із повідомленням, на зборах головував Можар.

"До складу наглядової ради увійшов представник іноземних інвесторів Стівен Авраам. В іншому в правлінні продовжать працювати ті ж фахівці, що й до сьогодні. Я залишаюся на посаді голови правління холдингу. Хочу подякувати акціонерам за підтримку і довіру", - наведені в прес-релізі його слова.

Як повідомлялося, акціонери АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" на позачергових зборах у вівторок, ініційованих Київрадою, змінили керівництво і компанію-реєстроутримувача.

На прес-конференції після завершення позачергового зборів акціонерів перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявив, що 80% акцій "Київміськбудe" на сьогодні залишаються у комунальній власності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: