СБУ вилучила документи у реєстратора "Київміськбуду"

Вівторок, 5 жовтня 2010, 08:59

У понеділок Служба безпеки України провела виїмку документів в офісі реєстратора холдингової компанії "Київміськбуд" - ТОВ "Адрем".

Цю компанію пов'язують з ім'ям зятя мера Києва Леоніда Черновецького В'ячеслава Супруненка, нагадують "Українські новини".

Інформоване джерело повідомило, що перший візит представників СБУ відбувся 1 жовтня, але за вказівкою керівництва холдингу охорона не пропустила представників, незважаючи на те, що у них був ордер.

Повторно співробітники СБУ намагалися потрапити до офісу реєстратора в понеділок, 4 жовтня, близько 18:00, але охорона, як і раніше за приписом керівництва відмовлялася їх пропускати.

Реклама:

Як повідомило джерело, у результаті силовим методом співробітники органів потрапили в будівлю і, вибивши двері в офіс "Адрему", приступили до виїмки документів, яка відбувається на даний момент.

Джерело зазначило, що при виїмці документів реєстратора разом із співробітниками СБУ і Генпрокуратури присутнє керівництво холдингу, зокрема президент компанії Василь Можар і віце-президент В'ячеслав Топчій.

Як повідомлялося, 15 липня Можар заявив про виведення компанії з комунальної власності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: