Янукович ознайомиться зі станом АПК

Понеділок, 4 жовтня 2010, 14:59

Розширене засідання уряду, присвячене питанням агропромислового комплексу, відбудеться наприкінці жовтня за участю президента Віктора Януковича.

Про це заявив міністр агрополітики Микола Присяжнюк, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"В кінці місяця буде проведене засідання Кабміну, на якому буде розглянутий нинішній стан агрокомплексу та перспективи його розвитку", - сказав він.

Міністр повідомив, що проведення засідання планується за участі президента країни.

Реклама:

За його словами, в ході засідання будуть обговорюватися можливості реалізації національних проектів в агропромисловому комплексі, зокрема ведення тваринництва.

Міністр повідомив, що уряду будуть запропоновані концепції і програми, пов'язані із розвитком молочної галузі, свинарства, птахівництва, мережі оптових ринків і логістичних складів, програмами забезпечення сільгоспвиробників зернозбиральної технікою, розвитком машинобудування.

Програми розраховані на 2011-2015 роки, сума вкладення за ці роки в м'ясомолочну галузь складе порядку 34 млрд. гривень, в логістику та оптові ринки - близько 1 млрд. гривень.

Від вкладених коштів планується збільшення обсягів реалізації м'ясо-молочної продукції на 45 млрд. гривень на рік, з яких близько 25 млрд. гривень буде направлятися на експорт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!