Ресторанам на набережній відключили електрику

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 13:25

Сьогодні, 29 жовтня, слідчий Транспортної прокуратури Комірец В.В. пред'явив керуючим плавучими ресторанами на Набережній Києва акт відключення від електроенергії.

Після чого співробітники "Київенерго" відключили світло всім дебаркадера, що стоїть на Дніпрі.

Нагадаємо, Київська транспортна прокуратура розслідує кримінальні справи, порушені Генпрокуратурою і прокуратурою Києва за фактами порушення закону під час видачі дозвільних документів на швартування стоянкових несамохідних суден на набережній Дніпра, пише "Дело".

Згідно з експертизою, міська гранітна набережна є виключно берігоукріплюючою спорудою і не пристосована для відстою плавзасобів.

Реклама:

21 липня держпідприємство "Адміністрація річкових портів" повідомило власників плавзасобів, пришвартованих вздовж вулиці Набережно-Хрещатицької і Набережного шосе, про необхідність їх відведення для огляду гідротехнічних споруд.

Через вісім днів прокуратура відбуксирувала розважальний центр River Palace, що розташовувався на Набережному шосе в Києві, при цьому компанія "Растр-Альфа", яка орендує корабель під розважальний центр River Palace, заявила про наявність всіх необхідних документів на оренду швартовочним місця на набережній Дніпра .

У рамках зазначеної справи транспортна прокуратура раніше вже відбуксирувала з набережної ресторан "Муракамі" і розважальний центр River Palace, які були визнані речовими доказами у справі.

Транспортна прокуратура Києва 10 вересня порушила справу за фактом перевищення службових повноважень службовцями 3 підприємств при розміщенні плавучої готелі "Баккара" біля набережної Дніпра в Києві

Також у вересні Київська транспортна прокуратура відбуксирувала ресторан японської кухні "Якіторія" з причалу № 6 на вул. Набережно-Хрещатицька.

Заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявляв, що для швартування суден необхідні відповідні дозволи, з наданням яких зараз ряд проблем.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!