Алієв не проти поглибити відносини в українській енергетиці

Четвер, 28 жовтня 2010, 11:36

Президент Азербайджану Ільхам Алієв упевнений у поглибленні співробітництва його країни з Україною в паливно-енергетичному комплексі.

Про це він сказав, відкриваючи 2 засідання ради президентів України й Азербайджану, повыдомляє агентство "Українські новини".

"Питання, які Ви виділили, дуже важливі для нас, для наших відносин, питання, пов'язані з паливом і енергетикою, між нашими країнами завжди розвивалися в дусі дружби, конструктивізму. На сьогоднішньому етапі існують нові ідеї й можливості для розширення цього співробітництва", - сказав президент Азербайджану.

Алієв виразив задоволення позитивним впливом співробітництва в паливно-енергетичній сфері на зростання товарообігу між країнами й виразив сподівання, що питання, які будуть обговорюватися на зустрічі в четвер, зіграють важливу роль у розвитку двосторонніх відносин.

Реклама:

Крім того, Алієв зазначив, що політична підтримка, яку Україна й Азербайджан надають один одному, у тому числі на міжнародній арені, є дуже важливою, підкресливши, що співробітництво в Чорноморському й Каспійському басейнах неможливо без співробітництва України й Азербайджану.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: