Мінтранс не пускав ревізорів до Одеського морпорту. Документ

Середа, 27 жовтня 2010, 19:41

Міністерство транспорту та зв'язку чинило перешкоди Головному контрольно-ревізійному управлінню у проведенні аудиту деяких своїх підприємств.

Про це ідеться у документах, які ГоловКРУ передало "Економічній правді".

"Головне контрольно-ревізійне управління ознайомилося з інформацією, розміщеною у публікації "Аудит Тимошенко - передвиборне замовлення". У цій публікації висвітлено інформацію, згідно з якою керівництво Міністерства транспорту та зв'язку не здійснювало перешкод у проведенні контрольних заходів. Проте, ця інформація не є повною і в недостатній мірі висвітлює обставини проведення ревізії підприємств Мінтрансзв'язку", - зазначають у ГоловКРУ.

"Відповідно до листа Мінтрансзв'язку від 28.05.2010 міністерство не погоджується із проведенням ревізії фінансово-господарської діяльності ДП "Одеський морський торговий порт". Поряд із цим, при неодноразовому виході на ДП "Одеський морський торговий порт" до проведення ревізії фінансово-господарської діяльності службових осіб КРУ в Одеській області допущено не було, про що свідчать складені акти", - наголошується у повідомленні.

Реклама:
 
 
 
 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!