Королевська проситься попрацювати у Януковича

Вівторок, 26 жовтня 2010, 20:11

Президента Віктора Януковича просять включити до складу Комітету економічних реформ депутатів Наталію Королевську та Віталія Хомутинника.

Відповідне звернення до президента прийняв Комітет з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва на своєму засіданні, повідомляє прес-служба Королевської.

Як відомо, при створенні Комітету з економічних реформ серед представників виконавчої влади та експертного середовища були включені керівники тільки двох Комітетів Верховної Ради - з питань бюджету та з питань економічної політики.

При цьому представники Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва (його очолює Королівська) і Комітету з питань податкової та митної політики (глава Хомутинник) до Комітету з економічних реформ включені не були.

Реклама:

На думку депутата Валерія Крайнього, подібна вибірковість щодо представників парламенту, поділ на "своїх" і "чужих" в умовах необхідності консолідації зусиль для подолання економічної кризи є невиправданими.

"Партійна приналежність, фракційність не повинні бути підставою для включення або невключення керівника комітету Верховної ради в дорадчі і консультативні органи, створювані при президенті, в тому числі і в Комітет економічних реформ", - вважає депутат.

Також депутати пропонують надати можливість опозиції делегувати своїх представників для участі в засіданнях Комітету з економічних реформ.

Як відомо, у вересні Янукович ввів до складу цього комітету екс-главу Державної податкової адміністрації часів уряду Юлії Тимошенко Сергія Буряка.

Його брат, співвласник "Брокбізнесбанку" Олександр Буряк, будучи депутатом від БЮТ, регулярно голосує з більшістю.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!