Могильову дозволили купувати автомобілі

Вівторок, 26 жовтня 2010, 11:34

Кабінет міністрів зняв заборону на придбання спеціалізованого транспорту для органів внутрішніх справ за рахунок коштів державного бюджету.

Про це йдеться в постанові №964 від 11 жовтня, передає "Дзеркало тижня".

Зокрема, цією постановою вносяться зміни до пункту 1 постанови Кабміну №943 від 22 жовтня 2008 року, якою з метою раціоналізації використання бюджетних коштів накладено заборону до 2012 року на придбання міністерствами і відомствами автотранспорту, а також меблів, мобільних телефонів, ноутбуків за рахунок коштів загального та спеціального фондів держбюджету.

Раніше прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Державній скарбниці заблокувати фінансування міністерств і відомств у разі спроб збільшити витрати на утримання їхніх апаратів.

Реклама:

Азаров попередив членів уряду і керівників відомств "навіть не планувати" наступного року видатки на купівлю нових службових автомобілів, дорогої техніки, меблів, грошей на ремонт кабінетів.

Нагадаємо, Кабінет міністрів своєю постановою N877 від 29 вересня 2010 року встановив до 2012 року режим економного та раціонального використання бюджетних коштів, передбачених на утримання органів державної влади та інших державних органів.

Раніше повідомлялося, що що Державне підприємство "Інформаційний центр" придбало "Мерседес" вартістю більше мільйона гривень.

Щоравда, після оприлюднення цих даних міністр юстиції Олександр Лавринович запевнив, що договір купівлі-продажу скандального авто розірваний.

Тим часом управління ДАІ в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за приблизно 1 млн. гривень, а очолювана Валерієм Хорошковським СБУ підписала договір на закупівлю реанімобіля на базі Mercedes Benz Sprinter 313 CDI вартістю 1,2 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!