"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Підприємці протестують проти реформ Азарова

Понеділок, 25 жовтня 2010, 16:04

Майже 2 тис. підприємців Львова та області провели у понеділок у центрі Львова акцію протесту проти прийняття нового Податкового кодексу та пенсійної реформи.

Організатором акції протесту виступила Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Учасники акції тримали в руках плакати "Зупинимо податкове гетто!", "Уряд Азарова-Тігіпка - мільйони безробітних!", "Підприємець! Уряд Азарова оголосив тобі війну!", "Податковий кодекс Азарова - це вінок на могилу малого бізнесу "та інші.

Також учасники мітингу скандували "Ганьба" на адресу уряду і "Ні - податковому терору!".

Реклама:

Як заявив голова координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього підприємництва Ігор Гурняк, підприємці вимагають зняти з розгляду у Верховній раді проект Податкового кодексу, оскільки він "фактично знищує малий бізнес".

"Також ми вимагаємо відставки уряду, оскільки він не може вивести країну з того критичного стану, в якому опинилася економіка країни в цілому та малий бізнес, зокрема", - сказав він.

За його словами, у низці регіонів України вже пройшли масові акції протесту проти Податкового кодексу, який "може позбавити роботи близько 8 млн. людей".

"У день другого читання кодексу ми розпочинаємо безстрокову акцію протесту проти нового кодексу і за відставку уряду Азарова", - повідомив Гурняк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: