"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нашу рябу" не пускають до Росії

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 10:08

"Миронівській птахофабриці" (ТМ "Наша Ряба") з 4 листопада тимчасово заборонено постачати м'ясо птиці до Російської Федерації.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії (Россільгоспнагляд).

"У зв'язку з виявленням при моніторингових дослідженнях заборонених і шкідливих речовин у тваринницькій продукції, що надійшла до Російської Федерації із Бразилії, Німеччини, Словаччини, США, Уругваю й України, Россільгоспнагляд із 4 листопада 2010 року вводить тимчасові обмеження на постачання в Російську Федерацію продукції з деяких підприємств цих країн", - ідеться в повідомленні.

У доданому списку таких підприємств значиться українське ЗАТ "Миронівська птахофабрика" - заборона введена на постачання м'яса птиці, виробленого цим підприємством.

Реклама:

За інформацією Россільгоспнагляду, у разі надходження до Російської Федерації продукції цих підприємств, відвантаження якої почалося до 4 листопада 2010 року, рішення про пропуск таких вантажів приймається у звичайному режимі з наступним проведенням обов'язкового лабораторного контролю.

Корабельні партії продукції цих підприємств, завантаження яких почалося до 4 листопада 2010 року, будуть допущені до ввезення у Російську Федерацію з подальшим обов'язковим проведенням лабораторного контролю.

"Миронівський хлібопродукт", до складу якого входить "Миронівська птахофабрика", - одна з найбільших агропромислових компаній України, заснована у 1998 році.

Основною діяльністю групи є розведення птиці, виробництво і продаж продуктів із м'яса курки (ТМ "Наша Ряба").

Також компанія займається рослинництвом, виробництвом яловичини, фуа-гра, ковбасних виробів і копченостей а також фруктів.

Акції компанії котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: