"Київстар" і "Білайн" викинуть на вулицю 20% працівників

Четвер, 21 жовтня 2010, 17:19

У процесі інтеграції українських активів Vimpelcom Ltd. буде скорочено до 1,2 тис. співробітників/

Про це повідомив керівник української бізнес-одиниці компанії Ігор Литовченко на прес-конференції в Києві в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднішній день в "Київстарі" і українському "Білайні" працює 6,5 тис. співробітників: у "Київстарі" - 4,5 тис. і близько 2 тис . - в "Білайні". Якісна робота, розвиток нових послуг вимагають не більше 5,3 тис. співробітників", - сказав він.

За словами Литовченка, велика частина скорочених штатних одиниць припадає на технічний департамент та відділ маркетингу (по 40%).

Реклама:

У керівництві об'єднаної бізнес-одиниці більшу частину місць займе топ-менеджмент "Київстару".

Зокрема, напрям маркетингу очолить директор зі стратегічного маркетингу компанії Тарас Пархоменко; розвитку послуг на масових ринках - директор з розвитку нових продукт Віталій Ворожбит; технічним директором стане Кьярсті Віклюнд, що займала аналогічний посаду в "Київстарі".

За роботу з держорганами буде відповідати Андрій Осадчук.

Гендиректор активів "Вимпелкому" в Україну Андрій Міліневський в об'єднаному операторі буде відповідати за розвиток послуг для корпоративних клієнтів, а керівник проекту "Білайн-Інтернет вдома" Віктор Грибан буде в об'єднаній компанії керувати проектом фіксованого широкосмугового інтернет-доступу.

Як повідомлялося, угода про об'єднання ВАТ "Вимпелком" з українським оператором ЗАТ "Київстар" в єдину холдингову структуру Vimpelcom ltd завершилася в квітні 2010 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: