"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Клюєв заступився за міністра транспорту

Четвер, 21 жовтня 2010, 16:42

Перший віце-прем'єр Андрій Клюєв запевняє, що Міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко давав дозвіл на роботу контрольно-ревізійного управління в Одеському порту.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, коментуючи на прохання журналістів заяви керівника ГоловКРУ Петра Андрєєва, що Єфименко перешкоджав роботі контролюючих органів, повідомляє "ЛІГАБізнесінформ".

"Однозначно, там, де є розкрадання, там керівники повинні бути покарані, ті хто ці розкрадання здійснював. Природно, правоохоронні органи зобов'язані будуть там працювати", - зазначив Клюєв.

Що стосується інформації ГоловКРУ про те, що Міністр транспорту та зв'язку Єфименко перешкоджав роботі контролюючих органів на окремих підприємствах, Клюєв підкреслив: "Я знаю, що підписаний наказ міністра Єфименко про те, щоб допустити КРУ в Одеський порт... Там, де КРУ виявляє факти порушень, акти автоматично передаються в правоохоронні органи".

Реклама:

Нагадаємо, Головне контрольно-ревізійне управління незадоволене діяльністю нинішнього міністра транспорту Костянтина Єфименка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!