Депутати розглянуть Податковий кодекс 4 листопада

Середа, 20 жовтня 2010, 17:28

Комітет Верховної ради з питань податкової та митної політики підготує і узагальнить пропозиції до проекту Податкового кодексу до 4 листопада.

Про це повідомив голова комітету, депутат від ПР Віталій Хомутинник, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, члени комітету "досить плідно працюють у щоденному режимі без вихідних і навіть без перерв, в режимі постійних робочих груп" над проектом Податкового кодексу.

"Сьогодні закінчується термін подання пропозицій від суб'єктів законодавчої ініціативи. Я думаю, що в кінці дня буде десь близько двох тисяч пропозицій", - сказав Хомутинник.

Реклама:

Він зазначив, що після цього комітет почне роботу над даними пропозиціями, складе порівняльну таблицю і спробує обробити всі пропозиції, щоб почати розгляд проекту Податкового кодексу 4 листопада в сесійній залі.

"Якщо ж ми зрозуміємо, що якісь норми залишаються неузгодженими і буде необхідно додатково провести консультації, то останній термін, коли ми обов'язково приймемо Податковий кодекс, 18 листопада", - сказав депутат.

Окрім того, Хомутинник підкреслив, що комітет прийняв рішення про перенесення терміну введення в дію оподаткування прибутку з депозиту фізичних осіб на 2015 рік.

"Аргументація та, що сьогодні банківська система ще не готова прийняти такі новації", - зазначив голова комітету.

Нагадаємо, 7 жовтня Рада прийняла у першому читанні Податковий кодекс.

Варто нагадати також, що через неприйняття Податкового кодексу відкладається розгляд проекту державного бюджету на 2011 рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!