"Київміськбуд" пустить на "Олімпійський" ще 280 млн

Вівторок, 19 жовтня 2010, 15:52

ХК "Київміськбуд", що виступає генеральним підрядником реконструкції НСК "Олімпійський", планує до кінця 2010 року освоїти на виконання робіт з реконструкції стадіону ще 280 млн. гривень.

Про це повідомив президент компанії Михайло Голиця, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується ХК "Київміськбуд", то сума виконання становить 666 млн. гривень і залишки за контрактом - 280 млн. гривень", - сказав він.

Голиця також повідомив, що у вівторок буде залитий останній куб бетону в ригель верхнього ярусу VIP-зони.

Реклама:

За його даними, сьогодні під керівництвом "Київміськбуду" на стадіоні працює 41 субпідрядна будорганізація, більше 1,5 тис. працівників, 90 одиниць важкої техніки.

Віце-президент холдингу Василь Можар повідомив журналістам, що до лютого 2011 року будуть завершені роботи з монтажу складок верхнього та нижнього ярусів VIP-зони.

"Будемо будувати дизель-генераторну станцію. Робимо об'їзну дорогу, зараз починаємо робити, так звану зону променад - це пішохідна зона в південній частині стадіону. Ми також приступили до укладання граніту на сходах і проходах стадіону. Граніту потрібно укласти 60 тис. кв. м, цього року плануємо укласти 10 тис. кв. м ", - повідомив Можар.

"Київміськбуд" виступає генеральним підрядником реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві, який після введення в експлуатацію в червні 2011 року отримає статус стадіону категорії "еліт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: