"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Експерт: Віктор Слаута на посаді радника дестабілізує ситуацію в аграрному секторі ®

Вівторок, 19 жовтня 2010, 11:36

 
Експерти з питань агропромислової політики вважають, що Віктор Слаута, пересівши із крісла віце-прем'єра на тепле місце радника з питань АПК, і далі буде каменем спотикання на шляху стабілізації галузі.

На думку експертів, період управління Віктором Слаутою аграрним сектором країни вже став "фільмом жахів" для вітчизняних аграріїв, тому діяльність Слаути на посаді радника президента може викликати значне занепокоєння серед виробників сільгосппродукції.

"Після звільнення Віктора Слаути з посади віце-прем'єр-міністра з питань АПК аграрії зітхнули з полегшенням, проте як тільки почули перші його заяви на посаді радника президента з питань АПК, ринок сільгосппродукції знову сколихнувся в очікуванні неадекватних кроків влади", - вважає виконавчий директор "Асоціації виробників та реалізаторів сільгосппродукції" Олег Тесленко.

За його словами, сьогоднішня діяльність Віктора Слаути спрямована на знищення вітчизняного виробника, адже він будоражить аграрну спільноту заявами, що уряд не володіє інформацією, скільки зернових перебувають в державному резерві і т.д.

Реклама:

"Таким чином Віктор Слаута не лише наводить паніку на представників аграрного ринку, а й дезінформує вище керівництво держави щодо реальної ситуації із запасами сільськогосподарської продукції в Україні", - наголошує Тесленко.

http://chas.kiev.ua/news/7604

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!