СБУ та податкова "трусили" БЮТівський яхт-клуб

Четвер, 14 жовтня 2010, 17:07

У середу Податкова міліція вилучала товарно-матеріальні цінності в яхтовій марині "Золотий символ".

Про це повідомляє прес-служба Кримської "Батьківщини" з посиланням на слова співробітників підприємства.

"Це вже, напевно, тридцятий незаконний захід силових структур по відношенню до нашого підприємства. З квітня 2010 року йде постійне масований тиск", - зазначили на підприємстві.

"Приводом для чергового візиту правоохоронців став документ Санітарної служби Севастополя, яка з надуманих підстав в черговий раз склала акт про порушення", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Зазначається, що одночасно з санітарною службою прийшли 4 співробітника податкової міліції під конвоєм двох офіцерів СБУ.

Як йдеться у повідомленні, працівники СБУ не змогли пояснити, на якій підставі вони беруть участь у "цьому незаконному заході".

"Ніяких законних повноважень для цього у СБУ немає, а головне, що немає ніякого письмового доручення щодо участі у цій перевірці", - повідомляють у "Золотому символі".

"Цей наїзд правоохоронців у черговий раз демонструє свавілля і зловживання службовим становищем, яке демонструє керівник севастопольського управління СБУ Олександра Якименка за час свого перебування на цій посаді", - підкреслила прес-служба.

У повідомленні зазначається, що "працівники податкової міліції діяли в порушення законодавства та вийшли за межі доручення про перевірку, яке у них було".

"Вони вилучили в "Золотому символі" товарно-матеріальні цінності на значну суму і описали столи та стільці в клубному приміщенні яхтової марини "Золотий символ", але так і не змогли їх вивезти, у зв'язку з відсутністю транспорту і приміщення для зберігання", - повідомляють працівники підприємства.

"При цьому, співробітники податкової міліції не змогли нікому пояснити на якій підставі вони вилучають меблі, які стоять у цьому приміщенні десятий рік і використовується виключно за призначенням", - зазначає прес-служба.

Як відомо, одним із співвласників цього яхт-клубу є БЮТівець Андрій Сенченко.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!