Генпрокуратура перевірить рахунки "Нового регіону"

Понеділок, 6 вересня 2010, 15:22

Печерський районний суд Києва дозволив Генпрокуратурі вилучити оригінали документів, що є банківською таємницею, зокрема, документів про рух коштів по розрахунковому рахунку "ФК "Новий регіон" у банку "Хрещатик" і Експобанку.

Про це сказано в постанові суду від 2 вересня, повідомляє агентство "Українські новини.

Так, відповідно до постанови, було дозволено вилучити документи з точним часом проведення перерахунків аж до секунди.

Крім того, дозволено вилучити документи з депонування й списання коштів по векселях, актів прийому-передачі та інших документів.

Реклама:

У постанові пояснюється, що Генпрокуратура проводить досудове слідство у кримінальній справі № 49-3015, порушеній 30 серпня за фактом перевищення посадовими особами Головного управління комунальної власності КМДА службових повноважень.

Зокрема, посадові особи управління, перевищивши свої повноваження, не інформуючи громадськість, не здійснивши оцінку об'єкта й не дотримуючись передбачених законодавством процедур, уклали договір з відчуження пакета акцій 80% холдингової компанії "Київміськбуд", які належать міській громаді Києва, на користь ТОВ "Фінансова компанія "Новий регіон".

Як повідомляло агентство, Генпрокуратура просить суд зобов'язати "Новий регіон" повернути 80% ХК "Київміськбуд" у комунальну власність.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: