У Азарова "підімнуть" під себе усю "оборонку"

Четвер, 30 вересня 2010, 19:12 -

Міністерство промислової політики буде займатися питаннями розвитку та підтримувати всі підприємства ОПК, включаючи і ті, які зараз перебувають у підпорядкуванні інших відомств.

Про це заявив міністр промислової політики Дмитро Колесников на відкритті міжнародного авіасалону "Авіасвіт-ХХІ" у Київській області, повідомляє прес-служба міністерства.

За словами Колесникова, після завершення реформи ОПК, Мінпромполітики має керувати всіма підприємствами галузі, в тому числі і тими, які перебувають зараз під управлінням Міноборони, Міністерства надзвичайних ситуацій, СБУ та інших органів.

Також міністр зазначив, що перед його відомством поставлено завдання зі створення вертикально-інтегрованих державних компаній, перші з яких мають бути сформовані вже до кінця 2010 року.

Реклама:

"У Мінпромполітики розпочали діяльність кілька робочих груп за напрямками, в яких будуть створені такі компанії. Це "Бронетехніка", "Високоточні боєприпаси", "Засоби протиповітряної оборони" та інші", - сказав міністр.

"Керівники цих робочих груп знають, що від того, чи вдасться їм вирішити всі організаційні проблеми в найближчі місяці чи ні, безпосередньо залежить їх майбутнє на займаних посадах. Завдання чітке: перша компанія повинна з'явитися до нового року", - наголосив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: