Росія не спішить розвивати Севастополь

Четвер, 30 вересня 2010, 11:01

До бюджету Севастополя з бюджету Росії надійшла перша частина грошей - 17 млн. гривень, передбачених на 2010 рік по лінії участі РФ в соціально-економічному розвитку місць базування Чорноморського флоту в Україні.

Про це повідомив перший заступник голови Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Живодуєв у сьогоднішньому "прямому ефірі" Севастопольської ТРК, передає УНІАН.

"Тільки зараз прийшли гроші. Уявляєте! Перший транш повинен був прийти в першому півріччі. Але тільки два дні тому прийшло 17 мільйонів. А ще 17 я не знаю, коли прийдуть, може, в грудні. Коли їх освоювати?",- сказав Живодуєв.

Він зазначив, що 2009 року влада Севастополя так і не встигла освоїти кошти, які прийшли з РФ в грудні 7 млн. гривень.

Реклама:

У 2010 році до бюджету Севастополя відповідно до українсько-російських домовленостей з бюджету РФ мають бути перераховані 38 млн. гривень. Представники керівництва виконавчої влади Севастополя вже неодноразово заявляли про відсутність цих надходжень.

Крім того, кілька місяців тому Севастопольська МДА надала керівництву уряду України нові розрахунки, відповідно до яких сума коштів перераховуваних РФ на соціально-економічний розвиток міста, має бути збільшена приблизно у чотири рази.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!