Влада Криму вимагає безкоштовно встановлювати білборди Партії регіонів

П'ятниця, 3 вересня 2010, 17:14

Напередодні виборів місцева влада Криму вимагає від операторів зовнішньої реклами безкоштовно ставити білборди з рекламою Партії регіонів.

Про це говориться в повідомленні Асоціації зовнішньої реклами, передає "Дело".

У повідомленні говориться, що за останні 2 тижні в асоціацію надійшла маса скарг від операторів зовнішньої реклами в Криму.

"Суть скарг зводиться до того, що місцеві виконкоми в наказовому порядку вимагають безкоштовно, тобто за 1 гривню за документами, розміщувати рекламу Партії регіонів", - говориться в повідомленні.

Реклама:

Оператори стверджують, що подібна практика була і раніше, однак перед місцевими виборами чиновники посилили тиск, бажаючи догодити вищій владі.

Асоціація зовнішньої реклами має намір звернутися до Держкомпідприємництва та органи прокуратури з проханням перевірити факти.

Також учасники ринку просять Адміністрацію президента і Кабмін захистити малий та середній рекламний бізнес від подібних дій.

Нагадаємо, в червні Асоціація зовнішньої реклами звинуватила комунальне підприємство "Київреклама" в незаконному вимозі демонтувати рекламу біля палацу "Україна" у зв'язку з виступом там Януковича.

Вибори до місцевих органів влади призначені на 31 жовтня. Виборча кампанія починається наступного 11 вересня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: