Янукович і Медведєв обговорять міст із Криму

Середа, 29 вересня 2010, 19:55

Одним із питань, які будуть обговорюватися в ході зустрічі президентів України і Росії Віктора Януковича і Дмитра Медведєва 4 жовтня в рамках українсько-російського міжрегіонального форуму, буде питання будівництва транспортного переходу через Керченську протоку.

Про це заявив кримський прем'єр-міністр Василь Джарти на прес-конференції в Сімферополі, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"У понеділок, 4 жовтня, намічається зустріч двох президентів України і Росії Віктора Януковича і Дмитра Медведєва. Одне з питань, які піднімаються - це розвиток транспортної інфраструктури на території Криму, в тому числі і керченський транспортний перехід. І я виступаю з доповіддю", - сказав він.

На думку Джарти, те, що глави держав будуть обговорювати це питання, "це ще раз є підтвердженням того, що це питання перебуває на контролі у президента Віктора Януковича і підтриманий президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим".

Реклама:

"Це питання не забувається, воно піднімається, і ми сподіваємося, що ми перейдемо в ту фазу, коли почнеться робота з будівництва цього переходу", - підкреслив кримський прем'єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: