"Жуляни" ще раз здадуть в оренду

Понеділок, 27 вересня 2010, 10:36

КМДА оскаржила в суді рішення Київради про передачу аеропорту "Київ" ("Жуляни") в оренду ТОВ "Майстер-Авіа".

Столична влада вирішила здати муніципальний аеропорт в оренду повторно.

За інформацією газети "Коммерсант-Україна", постановою від 16 серпня Окружний адміністративний суд столиці скасував рішення Київради від 8 липня про передачу аеропорту "Київ" в оренду компанії "Майстер-Авіа".

Згідно з документом, суд прийшов до висновку про те, що рішення міськради несе "очевидну небезпеку неможливості захисту прав, свободи та інтересів територіальної громади Києва".

Реклама:

КМДА має намір провести новий конкурс на оренду аеропорту, заявило джерело видання в мерії.

"Ми вважаємо, що рішення було прийнято з порушеннями. Підставою для подачі позову став той факт, що компанії "Промсоцразвітіе" не дали можливості переоформити банківську гарантію", - заявив він.

За словами чиновника, в КМДА розраховують, що на повторному конкурсі зможуть домогтися кращих умов здачі підприємства в оренду.

Як повідомлялося, раніше АМКУ дозволив компанії "Майстер-Авіа" взяти в оренду цілісний майновий комплекс комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Київ" за винятком аеродромної частини строком на 49 років.

Київська міська рада 8 липня передала в оренду на 49 років майно комунального підприємства аеропорту "Київ" приватній фірмі "Майстер-Авіа".

За це рішення проголосували на засіданні Київради 70 депутатів з 111, що взяли участь у голосуванні.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: