"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Енергоатом" підписав меморандум із росіянами

Четвер, 23 вересня 2010, 12:57

Держпідприємство НАЕК "Енергоатом" і група "Об'єднані машинобудівні заводи" (ОМЗ) у четвер підписали меморандум про співпрацю в ядерній енергетиці.

Підписання відбулося в ході Міжнародного форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

З української сторони документ підписав віце-президент з ремонтів та заводського виробництва "Енергоатому" Володимир Пишний, з боку ОМЗ - гендиректор компанії Ігор Сорочан.

Меморандум передбачає співпрацю у сфері сервісного обслуговування діючого обладнання АЕС, інформаційний обмін, сприяння російсько-українській кооперації у сфері виробництва високотехнологічного обладнання, енергетичного машинобудування.

Реклама:

"Енергоатом" є оператором всіх діючих АЕС України.

Експлуатує Запорізьку, Південно-Українську, Рівненську і Хмельницьку станції, оснащені водо-водяними енергетичними реакторами, загальною встановленою електричною потужністю 13,835 Гвт.

"Об'єднані машинобудівні заводи" виробляють, монтують і обслуговують обладнання для атомної енергетики, нафтогазової, гірничої промисловості, випускають спецсталі.

Виробничі майданчики компанії знаходяться в Росії і Чехії.

Групу контролює Газпромбанк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!