"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київміськбуд" та "Київгаз" виключені із програми приватизації

Вівторок, 21 вересня 2010, 14:43

Постійна комісія Київради з питань власності вирішила вилучити з "Програми приватизації на 2007-2010 роки" 20 компаній, пакети акцій та частки яких належать територіальній громаді Києва.

Про це після засідання заявив голова фракції БЮТ у Київраді Денис Москаль, повідомляє прес-служба Блоку.

За його словами, серед об'єктів, які підлягали продажу, були ВАТ "Київхімволокно", ВАТ "Київпроект", ЗАТ "Протасів Яр", ЗАТ "Хліб Києва", ВАТ ХК "Київміськбуд", ТОВ "Метровагонсервіс", ВАТ "АК "Київводоканал", ВАТ "Київгаз".

Також виключені з програми приватизації ВАТ "Київська компанія оптового ринку", ВАТ "Ремонтно-будівельне управління №1", ТОВ "Редакція газети "Столиця", ТОВ "Інститут розвитку людини", ВНЗ "Україна", ЗАТ "Старий Хрещатик", ВАТ "Київоргбуд", ВАТ "Київський завод електротранспорту", СП "Міжнародний офісно-готельний центр "ТОВ", ТОВ "Гандбольний клуб "Київ-Спартак", ТОВ "Хокейний клуб "Сокіл-Київ".

Реклама:

Водночас Москаль додав, що це рішення комісії власності є лише першим кроком до повернення під контроль громади міста зазначених підприємств.

"Прийняте сьогодні рішення комісії - лише перший крок по поверненню цих підприємств під виключний контроль міської громади Києва. Адже документи щодо приватизації об'єктів на території столиці у 2006-2010 роках, як ми всі пам'ятаємо, були загадково "викрадені" навесні з одного автомобіля. І тепер ніхто офіційно не готовий розписатись в тому, що володіє істинною інформацією щодо стану справ", - сказав бютівець.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: