"Регіонали" обіцяють перетворити Сімферополь на "місто без околиць"

Вівторок, 21 вересня 2010, 12:32

Через два роки команда президента Віктора Януковича і кримський уряд Василя Джарти перетворять міжнародний аеропорт "Сімферополь" на повітряні ворота Криму європейського рівня.

Про це заявив голова постійної комісії Верховної ради АРК з промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і ПЕК Віктор Агеєв на зустрічі з колективом аеропорту, повідомляє агентство "УНІАН". 

За словами нового лідера сімферопольської команди Партії регіонів, вже 2011 року з державного бюджету будуть виділені необхідні кошти для розробки проектно-кошторисної документації з масштабної реконструкції міжнародного аеропорту "Сімферополь".

"Реконструкція необхідна у зв'язку з потребою збільшення пропускної спроможності аеропорту, а також для залучення в автономію великих, довгострокових інвестицій", - підкреслив депутат.

Реклама:

Агеєв відзначив, що під час робочої поїздки до Криму 9 вересня прем'єр-міністр Микола Азаров запевнив керівництво автономії, що всі необхідні для цього роботи будуть виконані до 2014 року.

"Завдяки міцній конструктивній зв'язці центральної і регіональної влади ми зможемо зробити Сімферополь гордістю не тільки кримчан, але і Європи", - сказав політик.

Агеєв підкреслив, що зі стабілізаційного фонду держбюджету вже виділено 500 млн. гривень для реконструкції і ремонту дорог у Сімферополі, підготовки житлового фонду до опалювального сезону, реставрації центральної частини міста, а також на потреби охорони здоров'я і освіти.

"Сімферополь стане "містом без околиць". Таке завдання поставив перед нами глава Радміну Василь Джарти і ми його виконаємо", - сказав політик.

Як повідомлялося, 30 серпня на політраді Кримського республіканського відділення Партії регіонів було прийнято рішення про підтримку кандидатури Віктора Агеєва на пост міського голови Сімферополя.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!