"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міністр ЖКГ обіцяє звільняти керівників підприємств ПЕК

Понеділок, 20 вересня 2010, 18:43

Керівники теплопостачальних підприємств, рівень розрахунків яких за спожитий в період опалювального сезону 2009-2010 років газ становить менше 50%, можуть бути звільнені.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив міністр з питань житлово-комунального господарства України Юрій Хіврич, передає агентство "УНІАН".

"Сьогодні порушено питання про відповідальність керівників підприємств теплопостачання за розрахунки за енергоносії. Порушено питання перед обласними державними адміністраціями, перед місцевими органами влади про усунення керівників, у яких розрахунки менше 50%", - сказав він.

Водночас, міністр зазначив, що низькі показники розрахунку за газ підприємств теплокомуненерго не означають, що в опалювальному сезоні подача газу для певних областей буде припинена.

Реклама:

За словами Хіврича, після того, як керівництво областей розгляне питання про доцільність перебування на посаді того чи іншого керівника підприємства ТКЕ, колишній чи новий керівник має представити графік погашення заборгованості за газ, і потім газ подаватиметься".

"Я не думаю, що ми сьогодні чиюсь провину переноситимемо на рахунок людей. Ми повинні одержати тепло в своїй квартирі, і потрібно нормально і спокійно почати новий опалювальний сезон", - сказав він.

Як повідомлялося, підприємства теплокомуненерго, станом на 17 вересня розрахувалися за спожитий під час опалювального сезону 2009-2010 років газ на 79%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!